Investičné inšpirácie - Ako investovať

Investovanie do akcii

Prihláste sa na odber Investičných inšpirácií - pravidelnej série informácií, zaujímavostí a tipov zo sveta investícií.

Od Investičného poradcu Petra Hechtbergera

Investície a Investičné poradenstvo

Investičné poradenstvo a investičné riešenia inšpirované portfóliami dolárových milionárov

Riešenia inšpirované portfóliami dolárových milionárov
Pomôžem Vám s nastavením investičnej stratégie a portfólia. Ak už investujete tak urobím kontrolu aktuálneho portfólia. Využívam najmä daňovo zvýhodnené ETF fondy, ktoré majú nižšie poplatky. K dispozícii sú aj Realitné fondy, aktívne riadene fondy a pre bonitnejšiu klientelu aktívne riadené ETF portfóliá a FKI.

Fondy, ktoré ponúkajú banky a bežní poradcovia nie sú vo väčšine prípadov daňovo zvýhodnené, majú vyššie poplatky a dosahujú nižšie zhodnotenie. Moje riešenia sa opierajú o relevantné informácie a 160 rokov skúseností švajčiarskej značky Swiss Life.

Chcem konzultovať investovanie

Finančné poradenstvo a plán

Finančné poradenstvo a finančný plán. Investičný a finančný poradca Petr Hechtberger.

Základ pre múdre rozhodnutia
Finančný plán pomáha mať v osobných financiách poriadok, pomáha robiť múdre rozhodnutia v rôznych životných situáciách a mal by byť základom pre osobné financie.

Pomôžem Vám vytvoriť jednoduchý a efektívny finančný plán, ktorý bude zohľadňovať aktuálnu životnú situáciu, možnosti a tiež ciele v budúcnosti.

Všetky finančné produkty budú tvoriť zmysluplný celok a vzájomne sa budú dopĺňať. Klienti bez finančného plánu platia často staré produkty, ktoré sú drahé, neefektívne a niekedy ich dokonca už ani nepotrebujú.

Chcem konzultovať finančný plán

Expert na investovanie

Investičný poradca
Petr Hechtberger

Som si vedomý, že hoci mnohí z vás využívajú služby osobného alebo privátneho bankára, často sa stretávate s frustráciami spojenými s „in house“ obmedzeniami a fluktuáciou zamestnancov v bankovom sektore.

Ako člen Swiss Premium clubu a člen produktovej rady Swiss Life Select Slovensko sa špecializujem na nezávislé a inovatívne riešenia v oblasti správy a ochrany majetku, opierajúc sa o 165-ročné skúsenosti koncernu Swiss Life so správou majetku.

Ponúkam personalizovaný prístup a širokú paletu produktov a služieb, ktoré prekračujú štandardné ponuky privátneho bankovníctva, vrátane prémiových investičných riešení v spolupráci so svetovými lídrami ako je BlackRock.

Môj osobný prístup k investičnému poradenstvu je založený na pochopení vašich unikátnych podnikateľských potrieb a zameriava sa na dlhodobé budovanie a ochranu majetku, ako aj na efektívne medzigeneračné prenesenie majetku prostredníctvom Zvereneckých fondov, Nadácií a zahraničných Trustov.

Ak hľadáte komplexnú službu, ktorá vám poskytne väčšiu kontrolu nad vašimi investíciami a finančným majetkom, pozývam vás na nezáväzné stretnutie, aby sme mohli spoločne diskutovať o pridanej hodnote, ktorú môžem priniesť do vášho investičného portfólia.

S viac ako 20-ročnými skúsenosťami v oblasti financií a kapitálových trhov ponúkam pre mojich klientov kvalifikované a cielené riešenia prostredníctvom služby PREMIUM.

Prečo si vybrať službu Premium?

  • Orientujem sa na dlhodobé plánovanie a nie len na jednotlivé produkty.

  • Každý klient je unikátny a zaslúži si individuálny prístup a riešenia na mieru. • Sám podnikám a preto vám viem rozumieť, na rozdiel od zamestnancov inštitúcií.

  • Ponúkam prístup k investičným možnostiam, ktoré nie sú bežne dostupné.

  • Profesionálna analýza a správa vašich investícií.

  • Transparentnosť a spolupráca s poprednými svetovými finančnými inštitúciami.

  • Zaručujem otvorenosť a spoľahlivosť v našich transakciách.

Pozývam vás na nezáväzné stretnutie, kde môžeme pri dobrej káve prebrať vaše finančné ciele a sami zistíte, či vám viem priniesť zaujímavú pridanú hodnotu. Napíšte mi správu a rád sa s vami stretnem.

Som šťastne ženatý, mám 3 chlapcov, ktorí mi robia radosť. Som kresťan a snažím sa žiť a robiť to, čo hovorím.

Organizujem rozvojový program pre mužov Fight club, ktorým už prešlo viac ako 500 mužov a spolu s manželkou sme spoluorganizátori programu Manželský Refresh, ktorým už prešlo viac ako 700 manželských párov.

Oblasti investičného poradenstva

Investovanie do ETF fondov

Som investičný poradca na Investovanie do ETF fondov s dlhoročnými skúsenosťami

Fondy kvalifikovaných investorov

Poskytujem investičné poradenstvo k fondom kvalifikovaných investorov

Investovanie do podielových fondov

Poradím Vám s investovaním do do podielových fondov

 
 

Skúsenosti & Licencie

Som člen odbornej poroty súťaže Zlatá minca.
Získajte môj ebook
"Ako si vybrať

Kvalitné Fondy na Investovanie

"

úplne zadarmo

Vyplňte svoj e-mail a do pár minút obdržíte Ebook "Ako si vybrať Kvalitné fondy na Investovanie" v pdf formáte do vašej e-mailovej schránky úplne zadarmo.

pozadie_ebook.jpg

Nezáväzná investičná konzultácia

Zarezervujte si termín konzultácie v čase, ktorý Vám najviac vyhovuje, alebo mi napíšte správu a ja Vás budem kontaktovať.

Adresa

Framborská 252/19
010 01 Žilina
Slovakia

petr@hechtberger.com

+421 903 231 659